Reviews from Roti Enzo Roelofarendsveen

Recent reviews

5.0
René Schoo
26 September 2022

Heerlijke Roti die zelfs mijn zoontje (3) lust!

Burgers
25 September 2022

Het eten was weer heerlijk! Goed warm en netjes gebeld toen ze wat later waren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martine
24 September 2022

Verschillende kleine gerechten besteld, rendang, zoet pikante kip, rijst, loempia’s en samosa. Allemaal even lekker! Bezorging werd iets later maar daar werd netjes over gebeld. Prima!

Kirsten
20 September 2022

Super lekkere roti, al meerdere malen besteld. Helaas miste er wat in mijn gerecht waardoor het flauw smaakte. Hopelijk volgende keer beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
19 September 2022

Weinig eten voor veel geld. Bakjes met vlees zijn klein en dan ook nog eens maar half gevuld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandro
16 September 2022

Heerlijk gegeten weer 😊

Yvonne Van Deun
16 October 2021
Jacqueline
15 October 2021

Wij vonden de roti veggi en de hete kip echt heerlijk. Het smaakt naar meer😊 👍

Lisette
11 October 2021

Zo blij dat we weer de heerlijke Roti van Roti Enzo kunnen eten! Echte aanrader!

Ellen
9 October 2021

Super lekker! Zo blij dat ik eindelijk weer saoto kan bestellen :) Lekkerste soep ooit! ❤️

Schaafijs
8 October 2021

Goede porties goed warm en heerlijk gegeten!

Cora
6 October 2021
Vanessa
26 June 2021

Het was weer heerlijk! Ga zo door 👍🏽

Daryl
23 June 2021

Zeer goed!

André
21 June 2021

Was heel lekker en ruim voldoende. Jammer geen bakkeljauw. Had dat ook willen proeven.

Susanne
21 June 2021

Bezorging was meer dan 30 min later als de opgegeven tijd. Geef geen tijd op als je dat niet waar kan maken met een marge van max 10 min. Of in ieder geval een update over de vertraging. Na 20 min zelf maar gaan bellen.

Britt
21 June 2021
Mark
20 June 2021

Altijd heerlijk, ook deze keer weer! Ruim voldoende, goed van temperatuur. En het lijkt alsof het iedere keer lekkerder is.

A
12 June 2021
Patricia
10 June 2021

Voor herhaling vatbaar!

Mark
5 June 2021

Was lekker, helaas geen zuur en peper dit keer.

Joep
4 June 2021
Jeff G
4 June 2021

Het eten was erg lekker zoals gebruikelijk. Maat de bezorging was 10 minuten te laat waardoor het eten niet lekker warm meer was, en wij hebben geen magnetron. De hoofdgerecht lag op zij en lekte.

Asma
29 May 2021

Het eten was heerlijk zoals altijd , alleen vind ik de nieuwe verpakking minder.

Mike
28 May 2021
Mak
24 May 2021
Pl
22 May 2021

Genieten

Mike
20 May 2021
Van Schaik
19 May 2021

De bezorging was keurig op tijd en zeer vriendelijk. Jammer was dat de bami lauw was, we hebben dit echt moeten opwarmen. De boontjes waren slap. Maar al met al toch goed gegeten. Tip voor komkommer in het zuur, dit wordt extra lekker met wat piment korrels erbij.

Reaction from Roti Enzo

Dank u wel voor de feedback! Altijd goed om te weten wanneer een bestelling niet warm aankomt. In het vervolg zullen wij ook de kwaliteit van de kouseband extra controleren voordat het de deur uit gaat. Pimentkorrel is inderdaad een super smaakmaker, deze gebruiken wij al in de komkommer. 😉

Yvonne Van Deun
13 May 2021
Jordan
12 May 2021

Alrijd lekker eten en lekker snel!

Drees
11 May 2021

Ik vind het heerlijk maar erg veel aardappel en ik bestel altijd Vega wil niet zeggen dat ik veel aardappel wil wel groente en mag best wat meer vocht was best droog.. (misschien door die aardappel)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Roti Enzo

Dank u wel voor de feedback. Wij gaan ervoor zorgen dat de verhouding voor de vega roti beter is en ook extra jus toevoegen.

Leo
9 May 2021
loos
9 May 2021
Martine
6 May 2021

Echt heel erg lekker! Wij hadden 1 portie nasi, kip kerrie, gestoofd rundvlees, komkommer, kousenband en lemper kip om samen van te eten, Het was meer dan genoeg. De bestelling kwam mooi op de afgesproken tijd en was goed warm. Een aanrader en ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Anja Spruit
5 May 2021

Prima eten. Goede communicatie over de bezorging. En ook snel bezorgd. Heel attent om bij de vegan producten dit op de verpakking aan te geven. Dik tevreden.

Anouk
3 May 2021

Heerlijke lams en kip roti op. Snelle service en goede prijskwaliteit.

Pm
2 May 2021
Paul
29 April 2021

Alles prima in orde

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tb
27 April 2021

Prima service lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
18 April 2021

Gewoon lekker.

Michael
17 April 2021

Niks aan toe te voegen , gewoon top. Qua smaak, van alles genoeg. Ga zo door 👍

Marius
14 April 2021
Yvonne
14 April 2021

De Pom was overheerlijk! Alsof mijn moeder het had gemaakt! Fantastisch, De petjil en de tjauw min was formidabel. Ik ben er klaar mee! Steeds meer redenen om het zelf niet te hoeven maken. Ik bel gewoon naar Nancy!!

Marius
12 April 2021
Dennis
10 April 2021

Super lekker! En op tijd!

Stefan
10 April 2021

Was gewoon super

Lidwine Hulsebosch
8 April 2021

Lekker Surinaams gegeten! Wederom een toppertje

Els
3 April 2021

Prima, Lekker

Mike
2 April 2021
Ronald
29 March 2021
Karin
28 March 2021

Heerlijke maaltijd, gloeiend heet alsof hij net van je eigen fornuis af kwam. Ruime porties en op tijd geleverd. Ik kijk al uit naar de volgende keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Krelis
27 March 2021

Was weer erg lekker hoor

Danielle
22 March 2021

De lekkerste Roti uit de omgeving! Kom er speciaal voor uit Nieuw Vennep, omdat deze absoluut het omrijden waard is!!

Ger
20 March 2021

Goed geregeld!

Odette
19 March 2021

Wij bestellen bijna elke week en dat is niet voor niets. Eten is goed, bezorging top en vriendelijk. Aanrader!!!

RT
17 March 2021

Afgaande op de reviews zou de roti vol van smaak zijn, maar dat viel helaas flink tegen. De Roti was flets van smaak en miste de nodige kruiden. De Roti was bovendien al koud toen ik drie minuten na ophalen thuis kwam. Jammer, want we hadden ons er flink op verheugd.

Roos
15 March 2021

Helaas bestelling was er aan late kant. Netjes door jullie voor gebeld. Was een verwisseling geweest kan gebeuren. Helaas was het eten daardoor lauw. Lang leve de magnetron. Eten was lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ria Klein
15 March 2021

Het was voor ons de eerste keer dat we wat besteld hadden. Het eten werd goed op tijd bezorgd door een vrolijke jongenman. Het eten was heel goed en lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Merel
14 March 2021
Maurits
11 March 2021

Erg goed

a van vlimmeren
9 March 2021

heerlijke maaltijden, prima service

Michel
8 March 2021

Voor de eerste keer besteld en het waren erg lekker broodjes en de roti rol was ook top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wesley Kennis
8 March 2021
krijn
7 March 2021

Heerlijk eten, bami met bijgerechten, eerste keer besteld. Top

Ramon Paauw
3 March 2021

Was weer prima.

Mark
28 February 2021

Was heerlijk, alleen de hotwings waren echt té pittig. Ik kan goed tegen pittig eten, maar deze waren overdreven gemarineerd. Verder was het top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Saffie
25 February 2021

Erg lekkere gerechten gegeten, zowel pittig als iets meer neutrale gerechten. De pom is super lekker even als de vegan roti en de soep! Bezorging precies op tijd en eten nog goed warm. Bezorger was erg vriendelijk, keek mee aan om ‘eet smakelijk’ te wensen. Wij bestellen graag weer.

Maurits
24 February 2021

ERG GOED!!!!

Edwin
22 February 2021

Zo als altijd, alles was TOP

Maurits
18 February 2021

ERG GOED!!!!

Sandra
14 February 2021

Voor het eerst besteld,levering keurig op tijd en vriendelijke bezorger.Eten was super op temperatuur.Goeie porties. Maar het allerbelangrijkste.....het was allemaal super lekker.

Matthijs
13 February 2021

Ge-wel-dig. Deze keer kleine gerechtjes gekozen met rijst en bami.

Marco
13 February 2021

Wederom heerlijk gegeten!! Echte aanrader!! Op naar de volgende bestelling!!

Matthijs
11 February 2021

Het eten is heerlijk en ruim voldoende.

Ramon
10 February 2021
Marius
8 February 2021

Wederom snelle bezorging

Ruud
5 February 2021

Erg lekker!

Niet van Belang
5 February 2021

Als het niet lukt om op tijd te bezorgen, maar pas veertig minuten later, heb ik daar begrip voor. Maar ik verwacht dan wel even een berichtje dat het later wordt.

Noor
5 February 2021

Het was druk gisterenavond. Het eten zou er om 18.00u zijn. Om iets over zes werd er netjes gebeld dat het druk het was en dat ze hun best deden om het eten zo snel mogelijk te brengen. Uiteindelijk was het er om 18.40u. Bij het uitpakken van de bestelling bleek dat het bakje met pindasaus open was gegaan. Het zat werkelijk op alles in de tas. Daar was ik niet zo blij mee. Op dat moment hadden we zo'n trek dat we het er maar bij hebben gelaten en zijn gaan eten. Als tip wil ik nu wel meegeven: elastiekjes om de bakjes heen!! Het eten was verder wel weer verrukkelijk. Aardappels goede kerriesmaak, kousenband lekker verse smaak, garnalen lekker.

Dion
3 February 2021

Geen

Ger van derZwet
31 January 2021

Heerlijk en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marius
31 January 2021

Als ik iets moet kiezen om de rest van m’n leven elke dag te eten, dan wordt het de roti rol kip. als ik m uit de zak haal, komt de geur mij tegemoet en wil ik meteen gaan happen. gelukkig kan ik mij beheersen en haal ik eerst de folie eraf. Hij is namelijk dan ook nog eens goed op temperatuur!! Bedankt weer!!!

Esmee
30 January 2021

Het eten was op tijd, warm en heel lekker en meer dan voldoende. We kunnen er vandaag nog een keer van eten😉

Monique Borsboom
30 January 2021

Het eten was heerlijk alleen het bakje met kousenband en een bakje saté saus waren opgesprongen door de tas heen. Wellicht een idee om die ook in folie te pakken? Blijft het en warm en kan niet open springen

Avk
30 January 2021
Odette
29 January 2021

Oeps, deze week 2 keer besteld en dat is niet voor niets. Altijd lekker!

Ronald
28 January 2021
Claudia
28 January 2021

Helemaal fan van het vegan assortiment en met name de roti rol. Bestellen regelmatig, gewoon omdat het zo lekker is en snel bezorgd.

Anil
26 January 2021

Heerlijk eten en altijd heel erg vriendelijk en gezellig!

Ronald
23 January 2021
Lonneke
23 January 2021

Het was heerlijk, echt een feestje. En voor het eerst laten bezorgen, was ook echt super!

HerrieH
23 January 2021

Lekker eten met veel aandacht en liefde bereid en oog voor detail. Sympathiek en klantvriendelijk.

thea
18 January 2021

het was heerlijk, voor herhaling vatbaar!

Amber
18 January 2021
Nicky
18 January 2021

Super zoals altijd.

A.Z
17 January 2021

Prima

Patricia cools
17 January 2021

Voor de eerste x roti gegeten en we hebben er van genoten Zeker voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
17 January 2021

Heerlijk eten! Was wel wat lauw maar dat had wrs met de weersomstandigheden te maken. Maar zeker voor herhaling vatbaar!

Ik
16 January 2021

Het eten was heerlijk, echt bovengemiddeld lekker. Had misschien een tikkeltje warmer mogen zijn.

Roel
14 January 2021

3 broodkes besteld en deze waren nog goed warm en smaak was ook erg goed. Hier komen we zeker terug

Fam van der Meer
10 January 2021
Peter
9 January 2021

Vorige bestelling was minder van kwaliteit dan normaal. Nu weer super gegeten. Missertje kan altijd.

Petra salm
8 January 2021

Heerlijk gegeten. Dank je wel

Kris
7 January 2021

Was weer erg lekker!

Linda
4 January 2021

Lekker!!! Heerlijk verse, knapperig groente in de tjauw min..mmmmm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurits
3 January 2020

Erg goed!!!!

Eric
1 January 2020

Was echt heerlijk. Kindjes (10 en 7) hebben gesmuld van de sate!

frits wentholt
1 January 2020

Erg lekker, alleen pom was een combinatie van ketjap, kouseband en pom terwijl ik alleen pom had gewild. Maar dit ook lekker!

Marcos
31 December 2020

Lekker smaakvol eten, netjes en op tijd bezorgd.

Ronald
27 December 2020
Vanessa
27 December 2020

De roti was weer heerlijk zoals altijd. Vandaag ook voor het eerst een saoto soep en ook deze was heel lekker. Tot de volgende keer!

Breuky
23 December 2020
Maurits
18 December 2020

erg goed

Bacas
16 December 2020

We hadden van alles wat; bami, saoto, roti, geroosterd kip, stoof rundvlees. En alles was lekker en smaakvol. We hebben heerlijk gegeten.

Petra van der Meer
14 December 2020

Voor het eerstde bami met saté besteld. Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Visser
13 December 2020

Heerlijk! Zoals altijd! :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mefrem
13 December 2020

Bezorging keurig op tijd. Heerlijk gegeten!

Henny
12 December 2020

Lekker gegeten. Levering precies op tijd.

Ton de Jong
12 December 2020

Onze bestelling was niet meer voorradig. Na een warrig telefoontje kregen wij een en ander bezorgd. Smaakte zeer goed maar was niet wat we hadden verwacht.

Bas
12 December 2020
Piet van Egmond
11 December 2020

Wat een fantastisch en lekker eten is dit! Een aanbeveling van 10+

Uilenberg
11 December 2020

De nasi met sateh, pindasaus, paksoi en komkommerzuur was erg goed van smaak!

Leo van Meer
11 December 2020

Heerlijk eten. 1 verbeter punt; bezorgen op Rijpwetering!

Wil
10 December 2020

Kwa smaak waren beide gerechten heerlijk maar in een, met mie, zaten wat kleine bot restjes oid.

Reaction from Roti Enzo

Dank je wel Wil voor je reactie. Dit zou te maken kunnen hebben met het kappen van de kippenbout dat er kleine bot splinters zijn los gekomen en blijven zitten. Wij gaan hier aandacht aan besteden! Wij vinden het goed dat wij dit te horen krijgen. Dank je wel nogmaals.

Joris
9 December 2020

Het eten was weer snel geleverd. De kwaliteit was wederom weer prima. Alles was zeer smaakvol en de porties waren precies goed. Ga zo door Surinaamse toppers !

Sacha Verhaar
9 December 2020

Heel lekker eten voor een goede prijs!

Carla de jong
7 December 2020

Erg lekker, porties zijn goed. Gaan wij zeker nog een keer heen

Milano 0172
4 December 2020

Echt superfood 😍.!! Vooral de kipsate..echt heerlijkkkkk.!!! Hier ga ik vaker bestellen.!!!😋👍🏻

Robin
3 December 2020

Het was weer heerlijk!! Tot snel

Femke
1 December 2020

40 minuten later dan de aangegeven tijd. Weinig groenten bij de Nasi. Wel warm en goed gekruid.

Ronald
29 November 2020
Bas
28 November 2020

Het was weer heerlijk. Enige verbeterpuntje was dat de kroepoek bij de saté was verpakt. Die was daardoor helemaal slap geworden i.p.v. knapperig. Zag er qua presentatie leuk uit, maar beter is het om kroepoek niet samen met een warm gerecht te verpakken.

Reaction from Roti Enzo

Dank je wel Bas. Goede tip! Gaan we doen.

Michael
27 November 2020

Erg lekker

Bolijn
23 November 2020
Quinten
22 November 2020

Was lekker en snel

Monique Borsboom
20 November 2020
Lisa
20 November 2020

Great food, we really enjoyed it. The dishes were super hot and fresh, very delicious. Delivery service was greatly on time.

Eric
19 November 2020

Het was echt heel lekker!! Genoten!

MB
15 November 2020
Jakoline van Empel
15 November 2020

Heel lekker eten

Trudy
9 November 2020
Angela
9 November 2020

Lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rick van der Velde
3 November 2020

Roti met kippendij en roti met lam en 2 bara's. Man o man, echt super lekker. Lang geleden dat ik zo lekker Surinaams gegeten heb en ik heb best wel wat roti gegeten in mijn leven, maar hier is die echt de beste!

Daphne
2 November 2020
Stefan Koper
1 November 2020

Heerlijk. Voor de eerste keer besteld, zoveel mogelijk verschillende dingen om te zien wat het lekkerst was, konden geen keuze maken welke zou winnen! Helemaal top 👍

Thijs
1 November 2020
Seur
1 November 2020

Lekker gegeten ! Maaltijd was goed warm . Bestelling op tijd geleverd 👍

Ronny
1 November 2020

Superheerlijk eten. Kwaliteit goed. Sauto smaakte perfect, rotirol was heerlijk en telo bakkeljauw ook. Kortom zeker de moeite waard om hier vaker te bestellen.

Melita Dhonre-Niamut
1 November 2020

Bestellen ging top, bezorging werd netjes doorgegeven, bezorger was slechts 22 min later maar het eten was goed; was ook nog warm. De snackbox is goed, vooral de hot wings zijn erg in de smaak gevallen en de bakkeljauw fingers ook. Netjes alles apart verpakt, peper, zuur, roti. Goede porties. Wel een beetje aan de dure kant maar fijn dat er zo dichtbij Alphen iets is! Tot de volgende keer weer!

Dennid
31 October 2020

Goed gegeten. Blijf bezorgen in Woubrugge

Anoniem
30 October 2020

Smaakte prima

Wil
29 October 2020

Prima maar kwartiertje te laat.

Linda Van Rijn
26 October 2020

Het was heerlijk en het was méér dan genoeg!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

VDZ
25 October 2020
Karin
24 October 2020

Heerlijk, fijne smaken, heb genoten

Lana
23 October 2020

Echt heel lekker Surinaams eten. Ik woon in Leiden en rij geregeld naar Den Haag voor Surinaams eten. Echter nu gaan we liever naar Roelofarendsveen! Het ritje van 20min helemaal waard. Vooral de Teloh Bakkeljauw is heerlijk!

Kim
23 October 2020

Super eten!!

Jan
22 October 2020
Van der Steen
21 October 2020

Heerlijk gegeten! Geweldig!

Fam De Jong
19 October 2020
Claudia
19 October 2020

Service is goed en het eten heerlijk! En fijn dat er ruime keuze is in vega en vegan gerechten.

Hellen
18 October 2020

Het eten was heerlijk. De roti mixed meat was erg veel voor één persoon.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leon
18 October 2020

Heerlijk eten zoals gewoonlijk. Dank je wel voor wederom een uitstekende kwaliteit en smaak van onze nasi en bakabana

Daphne
17 October 2020

Het was onwijs lekker , zeker voor herhaling vatbaar! En ook zeker aan te raden!!

CK
17 October 2020
Annekk
17 October 2020

Snel gebracht en heerlijk gegeten. Ook veel voor die prijs! Zeker voor herhaling vatbaar!

D. Heemskerk
15 October 2020

Is heerlijk👌

Asha
15 October 2020

Heel erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

Glynis Breman
4 October 2020

Zowel zaterdag als zondag heerlijk gegeten

Henny
4 October 2020

Het eten was erg lekker, hadden van verschillende dingen besteld zodat we van alles konden proeven, alles was erg lekker. Alleen de ovenschotel oma's Pom die wij ook besteld hadden zat niet bij onze bestelling. Het is erg jammer dat Roti Enzo niet te bereiken is via telefoon of email. Was erg slecht weer dus wij hadden geen zin om op de fiets te stappen om navraag te doen. Erg jammer zag bij een andere klant ook al dat dit gebeurt was. Was toch €5,25. Maar nogmaals eten was erg lekker.

Anoniem
3 October 2020

Super lekker zoals altijd!

A.K.
1 October 2020

Voor de eerste x besteld, maar dat gaat zeker niet onze laatste x zijn! Echt heerlijk gegeten en behoorlijke porties. Top! Wij komen snel weer eens terug!

Ruurd Bartlema
26 September 2020

Erg goede roti en ook de juiste hoeveelheid. Het eten was ook nog warm genoeg om gelijk op te kunnen eten..

Piet
25 September 2020

het eten was goed, alleen jammer dat een extra bestelde en betaalde rotivel er niet bij zat. ook kan ik telefonisch of digitaal geen contact opnemen met het bedrijf om dit te melden. aangezien wij in een andere woonplaats wonen en het slecht weer was hebben wij dus besloten om niet terug te gaan naar het restaurant, maar jammer is dit wel.

J.B. Barth
24 September 2020

Goede prijs/kwaliteit. Heerlijk gegeten!

Rico van Goozen
20 September 2020

Lekker Surinaams eten in het dorp en het is erg goed

K.
19 September 2020

Was heerlijk!

fa.
19 September 2020
dylan
18 September 2020
Janvan Zoen
14 September 2020

Wederom heerlijk gegeten. Van prima kwaliteit . Kan niet anders zeggen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jurgen
13 September 2020

Het was top bedankt

Sannn
13 September 2020

Heerlijk eten! Goede service en altijd kwalitatief top!

Joris
12 September 2020

Soto soep was niet verkeerd maar geen topper zoals ik gewend ben. Maar helaas zit mijn favoriete Surinaamse toko helemaal in Den Haag. Verder heb Ik deze keer broodjes besteld en die waren heel erg lekker ! Broodje bakkeljauw en broodje met lams kerrie. Echt een aanrader. De broodjes zelf waren lekker knapperig en het beleg was erg smaakvol. Complimenten ! Tot de volgende keer weer !

Evelien
6 September 2020

Het was weer heer-lijk❤️

Wil
4 September 2020

Eten was wederom verrukkelijk.

Thea
31 August 2020

Prima kwaliteit/prijsverhouding Keurig verpakt Op tijd geleverd

Kap
30 August 2020

Was heerlijk. Waneer komt moksi meti in het assortiment.......m

Sanne
29 August 2020

De rotirollen waren heerlijk! De nasi was helaas een beetje droog.

Rens
29 August 2020

Het eten was erg lekker, was goed op smaak. Precies waar ik zin in had toen ik aan Roti dacht! Ook de bijgerechten zijn goed. En alles wordt (zeer) snel bezorgd. Thanks!

Robert
24 August 2020
Van Loon
24 August 2020

Eten was goed, maar niet echt rijkelijk gevuld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marius
23 August 2020

zoals iedere keer is het eten vurukkeluk. qua bezorging geen opmerkingen alleen de geplande bezorgtijd kan iets mee gedaan worden. het eten wordt namelijk véél eerder bezorgd dan gepkand. wel ruim een half uur. heb ik op zich geen probleem mee! maar toch...

Rosa
23 August 2020

Weer heerlijk gegeten! Via internet Besteld en afgehaald, perfect, alles op tijd klaar. Vriendelijke mensen. Genieten.

Bren
21 August 2020

Vooral de rotirol is heerlijk

Petra
17 August 2020

Was zoals altijd weer heerlijk. Eerste keer de pasteitjes genomen. Ook echt top. En keurig op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rianne
16 August 2020

Op tijd bezorgd en smaakte weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
10 August 2020
Jan en Rita van Zoen
9 August 2020

Wederom voortreffelijk , heerlijk gegeten. Bezorging vriendelijk en als afgesproken op tijd. Kortom toppie..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suus
9 August 2020

Het eten bestellen ging makkelijk, betalen ging snel. Je wordt per mail op de hoogte gehouden van bestelling, betaling en van moment van vertrek. Dat geeft goede bevestiging. Goede bezorging. De bezorger was duidelijk herkenbaar en zag er verzorgd uit. Het eten was zeer warm/heet bij aankomst, waardoor je rustig de tijd had om alles op Te dienen en te eten. Het eten was lekker en goed klaargemaakt. Het kippenvlees in mijn gerecht was precies goed, gaar en mals. De groenten waren ook goed gaar en de aardappelen precies zoals ze moeten zijn. Alles was ruimschoots voldoende. Ik heb heerlijk gegeten.

Linda
3 August 2020

Het was heel lekker, smaakvol! Meer dan genoeg ook. En de bezorging was ook tóp ;-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erica
3 August 2020

snelle bezorgen en vooral heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robbert van der Meer
1 August 2020
D. S
1 August 2020

Top en lekker vooral de roti plaat . Zo vers en ik heb vaak elders roti gegeten maar bij rotienzo vind ik het allerlekkerst

Daniëlle
31 July 2020

Heerlijk gegeten, was veel te veel, maar dan hebben we morgen een makkie 😉

Jan vanZoen
27 July 2020

Het was weer heerlijk!! Zowel de Roti kip als de sate.. !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wouter Jansen
25 July 2020

Lekker! Smaakte weer heerlijk!

PL
25 July 2020

Super snelle bezorging. En heerlijk gegeten. Aanrader!

Joris
20 July 2020

De smaak was heerlijk en alles keurig en snel bezorgd. Wij vonden wel dat er weinig kip in de roti kipfilet zat. En dat terwijl het wel 13,- kost per maaltijd wat op zich best duur is voor Roti. Gemiddeld betaal je bij de beste roti zaken 9,50 voor een waanzinnig lekkere roti kipfilet. Waring mini bijvoorbeeld maar die zitten helaas in Den Haag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maarten
20 July 2020

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inge
20 July 2020

Lekker

Onno
19 July 2020

Prima tent, lekker eten en snelle bezorging

Sander
19 July 2020
ief
18 July 2020

1 rotti rol gegeten wollah hele avond vol gezeten 5 reeten

M.Bakker
14 July 2020

Het eten was prima. Jammer dat jullie (telefonisch) niet te bereiken zijn om evt wijzigingen aan te geven vòòr de bezorging.

Mak Peerenboom
12 July 2020

Was erg lekker!

Frank
6 July 2020
Saskia
4 July 2020

Weer superrr lekker gegeten, netjes en op tijd bezorgd ook. Ga zo door. Jammer dat de pom vaak op is, gelukkig zijn er genoeg andere lekkere broodjes.

Stephanie Oron
29 June 2020

Normaal zijn wij erg tevreden met het eten en de bezorging. Maar gisteren hebben wij o.a. roti met kippendijfilet besteld en helaas was de rotiplaat niet in orde. Het leek wel alsof hij niet helemaal gaar was. Het zag er nattig uit en was heel taai. Omdat ik zwanger ben, durfde ik de plaat niet verder op te eten en heb alleen de vulling gegeten. Heb nog geprobeerd om hem op te bakken, maar daar werd hij heel hard van. Was een beetje jammer. Maar nogmaals, normaal zijn we wel erg tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Roti Enzo

Beste Stephanie, Wat vervelend dat de rotiplaat niet goed was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dank je wel voor het melden, dat wordt erg gewaardeerd. We pakken dit op en zullen hier extra alert op zijn! Dank je wel 😊

Marius
28 June 2020

Keer op keer is het weer smullen. Bezorging ook top.

Hoogenboom
22 June 2020

Zeker op tijd...eigenlijk nog iets te vroeg, maar het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
20 June 2020

Het was er op de afgesproken tijd en alles was nog heet. Het smaakte heerlijk en was meer dan genoeg

Michael
20 June 2020
Daantje
15 June 2020

Werd heerlijk netjes aan de deur afgeleverd, en t eten was ook heerlijk om te smullen die roti 👍🏻👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris
15 June 2020
Gitte meijers
14 June 2020

Heerlijk eten, voor m'n man was het weer alsof hij terug ging naar z'n jeugd en z'n Surinaamse moeder voor hem gekookt had.

Yvonne Van Deun
13 June 2020
EV
13 June 2020
Michael
12 June 2020
Rianne
8 June 2020
Jantje
8 June 2020

Lekker eten en altijd een vriendelijk lach erbij

Karine
7 June 2020

Broodjes met kip waren heel lekker en niet duur.

Michiel
7 June 2020

Heerlijke maaltijd afgehaald. Veel keus. Snelle en vriendelijke service.

Anne
6 June 2020

Lekker warm bezorgd, heerlijk eten. Wij zijn enorm tevreden!

Sylvia
31 May 2020

Wat hebben jullie toch een heerlijke vegetarische producten. Niet duur, lekker makkelijk, op tijd klaar en smullen maar!!!

Chris
31 May 2020

Lekker en op tijd

Inge
30 May 2020
Theo Loos
29 May 2020

Heerlijk eten! Bezorging was goed.

Mike
29 May 2020

Gisteren de roti met lamsvlees....dit was toch weer helemaal top. Precies genoeg en heerlijke smaak. Ga zo door 👍

Laura
29 May 2020

Altijd super snelle bezorging en je proeft dat het eten met liefde is gemaakt!

Joris
26 May 2020

Het eten was heerlijk alleen hadden ze helaas niet opgelet bij de bestelling die ik via hun website had gedaan. Ze waren de extra madam Jeanette vergeten waar ik om gevraagd had. Maar verder was het eten heerlijk en tot de volgende keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thea
26 May 2020

Weer heerlijk gegeten !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Odette Koning
26 May 2020

Erg lekker en ons gaan ze hier heel vaak terugzien.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
25 May 2020

Heerlijk gegeten! Eten werd netjes bezorgd en nog goed warm. Aanrader!!

RW
24 May 2020

Erg lekker, prima eten en snel gebracht! Volgende week weer bestellen...

PJGMG
24 May 2020

Voor het eerst Surinaams gegeten. Het eten was goed warm, de gerechten waren heerlijk en de porties groot. Wij waren dus erg tevreden!

Wil Reijnders
23 May 2020
Imre
22 May 2020

Heerlijke mixed meat roti schotel gegeten. Meer dan genoeg en voor herhaling vatbaar. Alleen lekte de papieren tas bij aflevering. Het bakje waar het eten inzat lekte. Dat was niet zo fijn.

Jos Hogeboo
22 May 2020
Alina
22 May 2020

Elke keer weer genieten van de heerlijke vegan roti 😋

Jantje
17 May 2020

Altijd vriendelijk en gezellig en het eten zo lekker dat ik twijfel om het vanavond weer te doen

Jantje
12 May 2020

Altijd heel vriendelijk, en het eten is zo lekker . Ik bestel altijd te veel! Snel klaar en lekker

Wil
11 May 2020

Een gerecht werd snel = nog tijdens ons eten na gebracht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke
10 May 2020

Heerlijk gegeten na een dag klussen in onze nieuwbouw woning! Snel bezorgd en alles goed warm. Tot een volgende keer!

Frans
9 May 2020

Heerlijke roti en moksi meti. Snel bezorgd in Jachthaven de Brasem: corona proof uit eten op eigen boot :)

Joyce
4 May 2020

Erg lekker! En precies optijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janneke
4 May 2020

Heerlijk!! Precies op tijd en erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carola Velthuijsen
3 May 2020

Erg lekker, hadden deze x de nasi met saté met pittige saus... Pittig maar lekker!

Arjen
3 May 2020

Wederom heerlijk gegeten. Klein ding: nu al paar keer op rij is de peper en zuur niet meegeleverd (wel aangekruist).

Tamara
1 May 2020

Heerlijk gegeten en meer dan voldoende!

Desi
1 May 2020

Het eten was heerlijk om je vingers bij af te likken, super vers en smaakvol. Echt een aanrader

Maaike
30 April 2020

Wederom weer genoten!!

Michelle
28 April 2020

Een 10 +!! Vanaf het bestellen via de site tot het afhalen en natuurlijk het eten zelf ( dat nog warm was toen wij in Alphen a/d Rijn thuis kwamen. Wij zijn ontzettend tevreden. TOP!!

Jeanine
28 April 2020

Lekkere roti- en bami-maaltijd besteld, ook de bara en baka bana waren heerlijk. Kwaliteit!

Inge
27 April 2020

Heerlijke broodjes gegeten

Hoogenboom
26 April 2020

Was erg lekker! Ga zo door!

Nanda
25 April 2020

Heel fijn dat jullie ook koud leveren zodat ik twee dagen kan smullen! Ook een stukje service. Supertof! En lekker!

Hans
24 April 2020

Het eten was lekker en er was voldoende eten. Ik mis echter informatie over het eten op de website. Dat is erg summier. Nu kwam ik er zelf achter dat de kip niet gefileerd was maar dat er nog botten in zaten. Dat vond ik minder prettig. Wel erg fijn dat de meegeleverde gele peper in een apart kuipje zat. Het kuipje met zuur had van mij iets groter mogen zijn. Als er meer inhoudelijke informatie op de website komt te staan over de maaltijden dan denk ik dat ik nog wel een keer iets gaan bestellen.

Op op
24 April 2020

Toppir

Leo
20 April 2020

Was lekker en voldeed aan de verwachtingen, ook bezorging prima op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald Klok
19 April 2020

Voldoende grote van de maaltijd Lekker pikant

Wouter en marleen
19 April 2020

Het was weer heerlijk! Uitgebreide portie en goed van smaak/gaarte ook lekker.. Enige wat een wens van ons zou zijn is een gerecht met wel de echte kruidigheid/pittigheid heeft van het surinaamse eten. Jullie hebben besloten bewust wat minder kruidig te doen, maar wij zouden juist ook graag nog wat kruidiger willen😀maar zonder dat bestellen we ook graag bij jullie hoor!

Paul
18 April 2020

Goed en gevarieerd menu. Het eten was erg lekker!

Petra
17 April 2020

Heerlijk!

René Bakker
14 April 2020

Heerlijk gegeten!

Sandro
14 April 2020

Heerlijk gegeten weer en de bezorger is altijd keurig op tijd.

Ilja
7 April 2020

Het was heeeeerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René Schoo
6 April 2020

Nasi met saté en lamsvlees gehad. Heerlijk gegeten. Ik zou wel willen dat ze, net als veel andere surinaamse afhaalrestaurants, Nasi Rames op de kaart hadden. Dan had ik niet zoveel hoeven bestellen om toch wat variatie in vleesgerechten te hebben. Ik had nu flink over.

Anoniem
5 April 2020

Goed eten alleen hele trage bezorging

Gerdy rietveld
5 April 2020

Prijs/ kwaliteit verhouding is prima. Genoeg keuze en het is heerlijk eten. Je krijgt voldoende eten zodat je genoeg hebt voor een maaltijd. Wordt ook altijd op tijd geleverd. Ik zal zeker vaker bestellen bij roti enzo.

Kirsten van Muijden
4 April 2020

Was lekker, heel lekker. We hebben er weer van genoten.

Rene Hemstra
3 April 2020

Heerlijk gegeten en top geregeld qua tijd van afhalen

Wil
30 March 2020
Mary
30 March 2020

Heerlijke gekruide bami gerechten met kippendijfilet en kouseband/garnalen laten bezorgen. Zeker een aanrader !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carola Velthuijsen
30 March 2020

Was echt super lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
30 March 2020

Heerlijke saté

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
29 March 2020

Het eten was heerlijk, werd snel bezorgd en de mail met de verwachte bezorgtijd werd erg gewaardeerd!

Dominique
29 March 2020
Petra Waasdorp
29 March 2020

Eten was erg lekker, alleen jammer dat de bestelling niet compleet was. We hadden komkommer in zuur besteld, maar niet gekregen.

Jacky
29 March 2020

Heerlijk eten!

M.Langeveld
27 March 2020

Fantastisch lekker, Roti kippendijfilet, mooi op tijd geleverd.

wilan van der Meer
23 March 2020

Het was heerlijk en snel bezorgd

Marius
22 March 2020

Wederom heerlijk gegeten

Vera van klink
22 March 2020

Super op tjjd

Martijn
22 March 2020

In het kort de bestilling was keurig op tijd en het eten was heerlijk en ook lekker op smaak. Was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste keer